Ensiaputaputaidot ovat tärkeitä NYT

JOSKUS VOI SATTUA

Ensiapukoulutukset Lahdessa

Ensiaputaidot pitäisi kuulua jokaisen suomalaisen perustaitoihin; mitä useammalla meistä on taito auttaa hätätilanteessa sitä suuremmalla todennäköisyydellä joku osaa toimia kun jotain sattuu.


Mukavaa yhdessäoloa

On tärkeää osata toimia hätätilanteessa. Ensipautaitojen omaaminen ja ylläpito on asiana vakava, mutta itse oppimisprosessia ei tarvitse mieltää vakavana – päinvastoin; kurssi on hauskaa yhdessäoloa, jossa joutuu hiukan heittäytymäänkin. Se on loistavaa arjen vastapainoa, jossa jokainen viihtyy mukana. Lisäksi ei tunnu yhtään huonommalta huomata oppivansa jotain uutta ja jotain sellaista, josta saattaa jonain päivänä olla suurta hyötyä.

...loistavaa arjen vastapainoa, jossa jokainen viihtyy mukana

Tulevat kurssit ja ajanvaraus

Tulevat ensiapukurssit Lahdessa

Tämän kevään ensiapukurssien suunnittelu työn alla. Ilmoitamme kurssiakataulusta piakkoin

Ohje ajanvaraukseen puhelimitse

Yläpuolelta näet mille kursseille on tällä hetkellä haku menossa.  Soita numeroon 050 326 3230.  Ota valmiiksi esille tarvittavat tiedot ilmoittautujista: nimi ja puhelinnumero, sekä laskutusosoite.

AJANVARAUS

Puhelimitse voit varata ajan numerosta  050 326 3230. Jos emme pääse vastaamaan heti, soitamme mahdollisimman pian takaisin. Helpoiten varaus onnistuu netin kautta (alla).

Loading...

Peruutusehdot

Palvelun voi peruuttaa maksutta 24 tuntia ennen varattua aikaa, ellei sinulle ilmene jokin terveydellinen tai muu peruutamaton este. Muussa tapauksessa palvelu veloitetaan kokonaisuudessaan. Jos haluat peruuttaa ajan, ota suoraan yhteyttä tekstiviestillä  työntekijään. 

Saat työntekijän yhteystiedot varausvahvistuksessa sähköpostitse ja/tai tekstiviestitse.

Vältä tekstiviestin käyttöä Fysio Upin yleiseen numeroon, sillä tekstiviestit eivät ainakaan toistaiseksi välity siirrossa, joten sen lukemisessa voi olla viive.