Kehonhallinta kuntoon

Fysioterapialla

Ajanvaraus

Voit varata ajan alla netissä olevalla valikolla, tai vaihtoehtoisesti puhelimella: 045 892 5185.

Loading...

Hinnasto ja maksaminen

Maksu onnistuu meillä sekä käteisellä että kortilla.

Liikkumisen puolesta

Toisin kuin manuaaliterapiassa ( kuten esim. hieronnassa tai osteopatiassa ), fysioterapiassa asikkaalle opastetaan keinoja itsenäiseen kuntoutumiseen ja kehonhuoltoon. Fysioterapiasuunnitelma perustuu diagnoosiin asiakkaan terveydestä, liikuntakyvystä ja tapaturmahistoriasta. Manuaaliterapiat ovat tärkeä osa kuntoutumista, mutta totuus on, että pitkällä tähtäimellä tietotaito omasta kehosta ja omatoimiset harjoitukset ovat välttämättömiä. Myös ammattitaitoinen hieroja tekee lyhyen diagnostisen tutkimuksen ja antaa liikkuvuusharjoitusneuvoja, mutta fysioterapiassa tämä on kaiken lähtökohta, ja hänellä on tähän paremmat lähtökohdat. Tarvittaessa myös fysioterapeutti voi antaa manuaaliterapiaa. Osana hoitosuunnitelmaa ja sen seurantaa, terapeutti myös ohjaa yhteistyötä muiden asinatuntijoiden kanssa.

fysioterapiassa asikkaalle opastetaan keinoja itsenäiseen kuntoutumiseen ja kehonhuoltoon

 

Fysioterapia on osa sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalvelujärjestelmää. Tämä tarkoittaa, että fysioterapeutin työ on KELA korvauskelpoista. Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö.

Peruutusehdot

Palvelun voi peruuttaa maksutta 24 tuntia ennen varattua aikaa, ellei sinulle ilmene jokin terveydellinen tai muu peruutamaton este. Muussa tapauksessa palvelu veloitetaan kokonaisuudessaan. Jos haluat peruuttaa ajan, ota suoraan yhteyttä tekstiviestillä  työntekijään. 

Saat työntekijän yhteystiedot varausvahvistuksessa sähköpostitse ja/tai tekstiviestitse.

Vältä tekstiviestin käyttöä Fysio Upin yleiseen numeroon, sillä tekstiviestit eivät ainakaan toistaiseksi välity siirrossa, joten sen lukemisessa voi olla viive.