Kehonhallinta kuntoon

Fysioterapialla

Ajanvaraus

Ajaa aika minulle ensisijaisesti puhelimitse: Ina: p. 044 545 4456.  Voit varata ajan myös alla netissä, mutta puhelimitse voin tarjota aikoja tarkemmin eri päiville.

Loading...

Hinnasto ja maksaminen

Maksu onnistuu meillä sekä käteisellä että kortilla.

Liikkumisen puolesta

Toisin kuin manuaaliterapiassa ( kuten esim. hieronnassa tai osteopatiassa ), fysioterapiassa asikkaalle opastetaan keinoja itsenäiseen kuntoutumiseen ja kehonhuoltoon. Fysioterapiasuunnitelma perustuu diagnoosiin asiakkaan terveydestä, liikuntakyvystä ja tapaturmahistoriasta. Manuaaliterapiat ovat tärkeä osa kuntoutumista, mutta totuus on, että pitkällä tähtäimellä tietotaito omasta kehosta ja omatoimiset harjoitukset ovat välttämättömiä. Myös ammattitaitoinen hieroja tekee lyhyen diagnostisen tutkimuksen ja antaa liikkuvuusharjoitusneuvoja, mutta fysioterapiassa tämä on kaiken lähtökohta, ja hänellä on tähän paremmat lähtökohdat. Tarvittaessa myös fysioterapeutti voi antaa manuaaliterapiaa. Osana hoitosuunnitelmaa ja sen seurantaa, terapeutti myös ohjaa yhteistyötä muiden asinatuntijoiden kanssa.

fysioterapiassa asikkaalle opastetaan keinoja itsenäiseen kuntoutumiseen ja kehonhuoltoon

 

Fysioterapia on osa sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalvelujärjestelmää. Tämä tarkoittaa, että fysioterapeutin työ on KELA korvauskelpoista. Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö.