Uuden oppiminen on tärkeä osa ammattitaitoa

Koulutukset

Tulevat koulutukset 
Fysio UPilla

Kinesioteippaus koulutus

Nopean etu!

Käytä maksaessasi koodia EarlyBird, ja saat kurssin alennettuun hintaan 199€ (norm. 248,75€).

19.-20.2.2022 klo 9-16 Lahti, Vesijärvenkatu 4 Taso 3: ammattilaisille

Koulutuksessa opit

  • Teippaustekniikat kudosten eri tarpeisiin ja tekniikoiden yhdisteleminen
  • Yleisimmät tule-vaivojen teippaukset.
  • Miten kudoksia aktivoidaan ja inhiboidaan
  • Miten kudoksia tuetaan
  • Miten edistää kudosten paranemista
  • Miten ohjataan liikemalleja.
Osallistumismaksu sisältää opetuksen, kurssimateriaalit ja harjoituksissa käytettävät teipit. Sakset ja teippiä saat myös käyttöösi Tarjolla kahvia, teetä ja pientä välipalaa. (Lounas omakustanteinen)

Koulutuksen vaatimustaso

Koulutus on tarkoitettu perus anatomian hallitseville ammattilaisille; esim. koulutetut hierojat, fysioterapeutit, osteopaatit, jalkaterapeutit, lisensoidut PT:t, jne.

EarlyBird etu!

Alennettu hinta (199€) on voimassa tammikuun 30. loppuun asti (Norm. 248,75 €). Jos kurssi joudutaan vallitsevan tilanteen vuoksi perumaan, maksu palautetaan.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Jenni Vainionpää (Hieronnan ja urheiluhieronnan opettaja, urheiluhieronnan EAT ) ja Roni Koivunen ( Koulutettu hieroja, opettaja, osteopaatti

Ilmoittaudu Kurssille

Tervetuloa!

Ilmoittaudu kurssille oheisella lomakkeella. Vahvistettuasi varauksen, lomake siirtää sinut maksamaan kurssin. Kun olet valmis, sinulle lähetetään vahvistus osallistumisesta.

Loading...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Peruutusehdot

Palvelun voi peruuttaa maksutta 24 tuntia ennen varattua aikaa, ellei sinulle ilmene jokin terveydellinen tai muu peruutamaton este. Muussa tapauksessa palvelu veloitetaan kokonaisuudessaan. Jos haluat peruuttaa ajan, ota suoraan yhteyttä tekstiviestillä  työntekijään. 

Saat työntekijän yhteystiedot varausvahvistuksessa sähköpostitse ja/tai tekstiviestitse.

Vältä tekstiviestin käyttöä Fysio Upin yleiseen numeroon, sillä tekstiviestit eivät ainakaan toistaiseksi välity siirrossa, joten sen lukemisessa voi olla viive.