Hyvinvoinnin ja terveyden asialla

vahvalla asenteella

Tasapainoinen palvelukokonaisuus

Fysio UP on ryhmä terveydenhuollon ammattilaisia. Fysio UP:in juuret ovat alunperin manuaalisessa terapiassa, kuten hieronta. Ajan mittaan on käynyt yhä selvemmäksi, että ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ihmisen henkinen hyvinvointi vaikuttaa fyysisesti ja päinvastoin. Asia on tieteellisesti todettu, ja esim. plasebo / nosebo vaikutus tällä hetkellä hyvinkin monen tiedeloopin alla. Tieteellisesti on ollut hyvin haastavaa hyväksyä tosiasia, että ihmisen mieli vaikuttaa suoraan terveyteen tavoin, jotka ovat mitattavissa.

Tieteessä on ollut hyvin haastavaa hyväksyä tosiasia, että ihmisen mieli vaikuttaa suoraan terveyteen tavoin, jotka ovat mitattavissa.

Asiakkaana tulet omana itsenäsi. Jokaisella on oma historiansa ja tavoitteensa. Nykyaikana korostuvana ongelmana on ollut stressin aiheuttamat jännitystilat esim. niska-hartiaseudun alueella sekä purulihaksissa. Hieroja osaa parantaa pehmytkuodsalueiden aineenvaihduntaa paikallisesti, rentouttaa kireät lihakset sekä luoda nivelille lisää liikkunatilaa monella eri menetelmällä. Psykkisellä tasolla tämä rentouttaa myös mieltä. Perimmäinen syy stresiile on kuitenkin omassa elämässä olevan tasapainon löytäminen, oli se sitten työstä aiheutuvaa stressiä tai mikä tahansa muu tuastalla oleva vaikuttaja. Siksi manuaaliterapian ja mieleen kohdistuva terapia, tai nykyaikaisemmin ilmaistuna coachaaminen on tehokasta.

Asiakkaamme ovat kaiken ikäisiä ja kokoisia. Olit sitten urheilija, eläkeläinen, laulaja, viulisti, varastotyöntekijä, pakkaaja, toimistotyöntekijä tai kuka tahansa, jokainen on tärkeä.

PALVELUT

Hieronta

Lihasten jännitystilojen laukaisemisen lisäksi hieronnalla on monia muita hoitavia vaikutuksia

Osteopatia

Kehon rakenteellisten ja toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy.

Fysioterapian Keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa  toimintakykyä ja liikkumista.

Yrityspalvelut

Fysio Up tarjoaa yritykselle erilaisia palveluita; esim. Hovihieronta.

Ravintoneuvonta

Ravinnolla on kokonaisvaltainen merkitys ihmisen hyvinvointiin

Ensiapukoulutus

Ensiaputaidot ovat jokaiselle elintärkeä taito. Itse koulutuspäivä on virkistävää vaihtelua arkeen; ei ollenkaan niin vakavaa.

Lahjakortti ystävälle?

Nyt lahjakortin tilaaminen onnistuu suoraan netistä – klikkaa ohessa olevaa linkistä kauppaan!

AJANVARAUS

Puhelimitse voit varata ajan numerosta  050 326 3230. Jos emme pääse vastaamaan heti, soitamme mahdollisimman pian takaisin. Helpoiten varaus onnistuu netin kautta (alla).

Loading...