Sopimuspalvelut yrityksen omissa tiloissa

Yrityspalvelut

Työhyvinvoinnin edistäminen

Yrityksen menestys on sen työntekijöissään. Yrityksen koosta riippumatta työhyvinvointi vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen ja yleiseen ilmapiiriin. Fysio UP tarjoaa monia ratkaisuja parempaan menestykseen. Yksi suosituimmista yrityspalveluistamme on Hovihierojat konsepti, jossa paitsi sovimme kilpailukykyisen hinnan, myös miten työnantaja voi tukea tekijöitään.

Työnantaja voi esim. tarjota tilan, ja tietyn suuruisen prosenttiosuuden työntekijälle hieronnan kustannuksista. Toisaalta työnantaja voi miettiä olisiko hieronta mahdollista työajalla, jolloin työntekijöille jää luonnollinen hetki hoidolle ilman että tarvitsee järjestää omasta arjesta erikseen aikaa. Myönnämme sopimuskummpanimme työntekijöille lisäksi hierontapassin, jolla saa monia etuja esim. Fysio Up:in muuhun tarjontaan.

Hieronta työajalla mahdollistaa luonnollisen hetken hoidolle ilman että työntekijän tarvitsee järjestää omasta arjesta erikseen aikaa

Erilaisilla tukitoimilla työntekijän stressitasoja saadaan pienennettyä. Avainasemassa on työnantajan tiedostaminen miten työperäistä uupumusta voidaan ehkäistä ja miten työntekijöitä voidaan kannustaa pitämään itsestä huolta.
 
Työnantajan viesti työntekijälle pitäisi olla, että olet arvokas – pidämme sinusta huolta.
 
Kerro millä tavalla yrityksenne voisi olla mukana, valmistelemme jokaiselle yksilöllisen ohjelman.

AJANVARAUS

Puhelimitse voit varata ajan numerosta  050 326 3230. Jos emme pääse vastaamaan heti, soitamme mahdollisimman pian takaisin. Helpoiten varaus onnistuu netin kautta (alla).

Loading...

Peruutusehdot

Palvelun voi peruuttaa maksutta 24 tuntia ennen varattua aikaa, ellei sinulle ilmene jokin terveydellinen tai muu peruutamaton este. Muussa tapauksessa palvelu veloitetaan kokonaisuudessaan. Jos haluat peruuttaa ajan, ota suoraan yhteyttä tekstiviestillä  työntekijään. 

Saat työntekijän yhteystiedot varausvahvistuksessa sähköpostitse ja/tai tekstiviestitse.

Vältä tekstiviestin käyttöä Fysio Upin yleiseen numeroon, sillä tekstiviestit eivät ainakaan toistaiseksi välity siirrossa, joten sen lukemisessa voi olla viive.